Ajatuksia uuteen vuoteen - verkkoseminaari

 

Kenelle 

Ihmisille, jotka haluavat ajatella kirkkaammin omia ajatuksiaan, pysäyttää arjen kiireen ja innostua elämän mahdollisuuksista. Lähtökohtana on Esa Saarisen ihmisyysuskoinen, positiivinen elämänfilosofia, jonka mukaan "meissä on enemmän hyvää kuin mitä päälle näkyy".
 

Mitä saat

Seminaari synnyttää keskittynyttä ajattelua ja syväkerroksista myönteistä energiaa. Osallistuja näkee elävämmin elämänsä arvokkuuksia. Hän saa tilaisuuden tunnustella omia tärkeitä teemojaan Esan sanoin ”hellän dynaamisesti” ja ”ylärekisterin ehdoin”. Osallistuja huomaa uusia mahdollisuuksia ja jatkaa eteenpäin vahvempana omana itsenään.
 

Seminaarin lähestymistapa 

Loppiaisseminaari rakentuu Esa Saarisen elämyksellisille luennoille, jotka luovat turvallisen ja inspiroivan ajattelun ympäristön. Luennot toteutuvat kuin luottamuskeskustelut kaverusten kesken. Helppokäyttöisellä Zoom-alustalla toteutettava seminaari luo osallistujalle tilaa keskittyä omiin ajatuksiinsa eläytyvän tunnevoimaisesti.  Zoom on osoittautunut loistavan toimivaksi Esan luentojen alustana synnyttäen nykyhetkisen sydämestä sydämeen yhteyden. Osallistujan sisäinen maailma avautuu samalla kun ulkoinen häly unohtuu. Esan luennon kautta osallistuja alkaa keskittyä omiin ajatuksiinsa. Mitään ei tuputeta, mitään oppeja ei päntätä. Oman ajattelun liikkeen kautta osallistuja huomaa, mitä ehkä on unohtunut, mutta mikä tarkemmin ajatellen on tärkeää. Hän vahvistuu kyvyssään toteuttaa itsensä näköistä ja merkityksellistä, onnellista elämää.
 

Ajankohta & osallistuminen 

Seminaari toteutetaan Loppiaisena 6.1.2021 
  • Jakso 1 & 2 : klo 10:00 - 12:30
  • Lounastauko 12:30 - 13:30
  • Jakso 3 & 4: klo 13:30 - 16.00

Pääset varaamaan paikan seminaariin alla olevista linkeistä

Henkilöasiakkaat

Yritysasiakkaat

Tervetuloa seminaariin!