Kukoistussyöte

Johannes Partanen: Yrittäjän ja valmentajan parhaat kirjat, Tiimiakatemia 2007

Johannes Partanen: Yrittäjän ja valmentajan parhaat kirjat, Tiimiakatemia 2007


Olin Jyväskylän Tiimiakatemian kahdessa tilaisuudessa luennoimassa (Valementajamyrsky, Aivomyrsky) ja jälleen kerran sain todeta, miten kaikessa arvostuksessani ja innostuksessani Tiimiakatemian työtapoja kohtaan olen sittenkin nähnyt vain kaistaleen siitä ainutlaatuisesta luovuuden ylärekisterististä, mikä on tämän vallankumouksellisen, ällistyttävän, sovinnaismalliräjäyttävän, humaanin ja potentiaaliuskoisen, kasvumaagisoivan ja suopersuomalaisuusinnovatiivisen yrittäjyysvalmennusyksikön räjähdysvoima. Tiimiakatemia on oppimisen, henkisen kasvun, yrittävän elämänasenteen emergenttiä tulevaisuutta, jota tehdään jo nyt - Tiimiakatemiassa.

Tämän ihmeen takana on Johannes Partasen briljantti, rohkea ja jättiläislukeneisuudelle perustuva, käytäntöön käynnistetty näkemys, energia, innostuskyky ja systeemiäly. Partanen on aikamme suurmiehiä, todellinen guru ja näkijä, toteuttaja ja innovaattori-ihme. Hän julkaisee vuosittain täydentyvän aarrearkun yrittäjyyden, innovaation ja oppimisen alueen avainkirjoista, joka minusta kuuluu jokaisen kirjojenrakastajan perusteoksiin.

Esimerkiksi jakso "Yhteisöllisyys" sisältää Top Ten 2007 listan ja sen jälkeen jaksot "Rihmastot ja sosiaalinen pääoma - 12 hyvää kirjaa", "Tiimityön taidot ja työkalut - 15 hyvää kirjaa", "Tiimiliiderinä ja -valmentajana toimiminen - 14 hyvää kirjaa" ja "Yhteisöllisyyden 16 klassikkoa". Jokainen näistä 57 kirjasta on valaisevasti esitelty ja pelkästään lukemalla Partasen kuvaukset lukija sivistyy, syvenee henkisesti, oppii ja kohoaa eteenpäin.

Tilaa heti osoitteesta johannes (at) partus.fi

Tiimiakatemian kotisivut ovat osoitteessa: www.tiimiakatemia.fi

Kirjoitti Esa Saarinen, 06.04.2007

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Anna nimesi
Sähköpostisi
Viestisi
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit:

Vastaa

Anna nimesi
Sähköpostisi
Viestisi
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit: