Johtajuuden Intensiiviseminaari

Esa Saarisen Johtajuuden intensiiviseminaarin tavoitteena on luoda johtajille tilaisuus kohottua arjen yläpuolelle ja uudistaa ajatteluaan. Seminaari energisoi ja vahvistaa osallistujan ominta ydintä. Tavoitteena on erittäin vahva henkinen lataus ja oivallusten vyöry, jotka rikastuvat Esa Saarisen näkökulmista ja ainutlaatuisen innostavasta, ihmisuskoisesta puhetyylistä. Pyrkimyksenä on vahvistaa johtajana toimimisen henkistä työvälineistöä ja oman toiminnan arvopohjaa. Seminaari ei opeta valmiita sisältöjä tai kehitä erilliskompetensseja, vaan tarjoaa johtajalle mahdollisuuden uudistua oman persoonansa kautta.

 

Kevään 2014 Johtajuuden intensiiviseminaarit

Maaliskuulle suunniteltu seminaari on peruutettu Esa Saariseen kohdistuneen puukotuksen vuoksi. Filosofi tervehtyy ja toukokuun seminaari toteutuu suunnitellusti. 
 
Toukokuun seminaariin on joitain paikkoja jäljellä. Ajankohta on perjantai 23.5.- lauantai 24.5.2014 
 

Seminaarien paikkana on Esa Saarisen studiohuoneisto Bulevardilla. Seminaari alkaa ensimmäisenä päivänä lounaalla ja päättyy toisena päivänä iltapäiväkahveihin. 

Varaa paikkasi Johtajuuden intensiiviseminaariin

Voit ilmoittautua mukaan Johtajuuden intensiiviseminaariin lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse esainfo@muutostehdas.fi

Nimesi
Mille seminaarikerralle haluat osallistua
Sähköpostiosoitteesi
Puhelinnumerosi
Erikoisruokavaliosi
Laskutustietosi

Olethan nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Jos olet kiinnostunut järjestämään organisaatiollesi oman Johtajuuden intensiiviseminaarin, olethan erikseen yhteydessä.

Lisätietoja:  esa.saarinen@muutostehdas.fi

Seminaarin hinta: 870 € + alv

Lue Esa Saarisesta suosittuna johtajien kouluttajana myös tästä Talouselämän artikkelista.

Matti Alahuhta, Jorma Ollila ja Pertti Korhonen kommentoivat Esa Saarista johtajuusvalmentajana.

Nobelisti Edmund Phelps Esa Saarisesta.