Classic

Oman ajattelun kohottavuusihme

Pafos-seminaarissa avainasemassa on osallistujan omat kokemukset ja ajatukset. 

Pafos-seminaarit eivät ole "opetusseminaareja", joissa paneuduttaisiin ennakolta määriteltyihin oppisisältöihin. Kyseessä on poikkeuksellisen rohkaiseva ja energisoiva ajattelutilanne, joka inspiroi ystävällisesti.  Mitään suoritteita ei ole, ei "ryhmätöitä" tai "leikkimielisiä kilpailuja". Seminaari ei valmenna mitään tiettyä taitoa tai kyvykkyyttä, vaan pyrkii mahdollistamaan jokaiselle hänen oman ajattelunsa kohottuvat kaaret omista oivalluksista käsin. Tavoitteena on, että osallistujan oma ajattelu virittyy keskiöön hämmästyttävällä tavalla.  Vaikutukst ovat kestäviä, kauaskantoisia ja syvällisiä, mutta mitään ei sanella ulkoa käsin. Lähtökohtana on Esa Saarisen syvällinen kunnioitus jokaisen yksilöllisyyttä kohtaan ja usko siihen, että "jokaisessa ihmisessä piilee ihanuuden siemen".

Seminaari perusteena on käsitys, että "parempi ajattelu synnyttää parempaa elämää" ja että "sydämellä näkee tarkimmin siihen mikä on olennaista". Mutta arkinen suoritemaailma usein kätkee inhimillisesti olennaisen ja kaventaa näkökulmaa. Kiireen keskellä on työläs tavoittaa, mitä tarkemmin ajatellen ajattelee todella tärkeistä asioista. Siksi monet palaavat Pafokselle uudelleen.

Palaute on läpi vuosien ollut ollut valtavan myönteistä. Osallistujat kokevat vahvistuvansa vahvuuksissaan ja rohkaistuvansa niissä asioissa, mitkä kokevat omimmikseen.

Seminaarin osallistujat ylistävät kokemustaan Pafos-viikkosta: "syvällisesti puhutteleva ja koskettava", "antoisin, tarinallisin ja hauskin seminaari", "syvällinen mutta huikean konkreettinen", "tulin seminaariin, en lomalle, mutta kuitenkin näistä päivistä muodostui yksi parhaimmista lomistani", "epäilevän insinöörin silmät avautuivat".

Monia huippuseminaareja työnsä kautta maailmalla nähneet suomalaiset huippujohtajat, kouluttajat ja konsultit kuvaavat Pafos-seminaaria lajissaan maailman parhaaksi.

Seuraava Pafos Classic seminaari on 21.-28.9.2019.

Jokainen on tervetullut

Seminaariryhmän osallistujakirjo innostaa. Tuskin missään muualla kohtaa yhtä huikeaa sikermää erilaisia ihmisiä. Jokainen on tervetullut omana itsenään. Viime vuosina seminaareihin ovat osallistuneet muun muassa eritaustaisia ja -ikäisiä yrittäjiä, pörssiyhtiöitten huippujohtajia, pariskuntia, nuoria neropatteja, työporukoita, lääkäreitä, opettajia, kokonaisia perheitä kolmessa polvessa, eläkeläisiä, professoreita, puutarhureita ja kuuluisuuksia. Suomen johtavat yritykset ovat käyttäneet seminaaria avainhenkilöittensä koulutusympäristönä vuosien ajan. Ryhmän moninaisuus rikastaa merkittävästi seminaaria, koska teemat ovat yleisinhimillisiä. Jokainen on asiantuntija jossakin asiassa. Jokaisella on jotakin annettavaa ja jotakin saatavaa. Mutta mitään pakkoa ei ole "suorittaa seminaari" jollakin määrätyllä tavalla, vaan ideana on vahvistua omana itsenään ja saada tilaisuus katsoa eteenpäin uusin silmin. Seminaari kunnioittaa jokaisen yksityisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Seminaarin ilmapiiri on kannustava, toiveikas, hyväntahtoinen, kohottava ja mutkaton.

Hinnat

Seminaarin hinta on 735 €. Hinta sisältää luennot oheismateriaaleineen sekä kahvi/tee- ja mehutarjoilun seminaaripäivinä. Lento- ja hotellipakettien hinnat hotellista riippuen 894 - 2264 €.

Hotellivaihtoehdot. Seminaarihotelli on Annabelle sijaitsee keskeisellä paikalla meren rannassa Pafoksen keskustassa.  Annabelle on kävelyetäisyydellä keskeisistä hotelleista. Hotellin valinnassa Aurinkomatkojen ryhmämyynti auttaa mielellään! Voitte myös lähettää meille viestin.

Seminaarien varaukset:

Aurinkomatkat/Tuire Tikka
ryhmat@aurinkomatkat.fi tai puhelimitse 09-818 1102
Arkisin klo 9-17