Tulenkantajat

Huippuseminaari tulevaisuuden tekijöille

Tulenkantajat on huippuseminaari, joka tähtää osallistujien oman elämänfilosofian, ajattelun ja henkilökohtaisten vaikuttavuustaitojen kehittymiseen. Avainroolissa ovat professori Esa Saarisen moniulotteiset ja inspiroivat luennot. Niiden ohella viikko tarjoaa loistavan mielenkiintoisia kohtaamisia. Tulenkantajat -seminaari on koonnut vuodesta 2004 lähtien yhteen yli 1300 suomalaista luovaa toimijaa ja tulevaisuuden vaikuttajaa Kyproksen Pafokselle. Aikaisempien vuosien tapaan osallistujat ovat myös ensi kesänä nousevia tähtiä eri yrityksistä, nuoria yrittäjiä ja voimavirittyneitä yksilöitä eri aloilta. Ilmoittaudu mukaan ainutlaatuiseen seminaariin!

Seminaarin hinta

Seminaarin hinta vuonna 2019 on 695 €. Hinta sisältää luennot oheismateriaaleineen sekä kahvi/tee- ja mehutarjoilun seminaaripäivinä. Lento- ja hotellipakettin hinta hotellista riippuen on 870 –1440 €.

Pafos Tulenkantajat 2019 toteutuu 8.6.-15.6.2019. 

Haluatko mukaan Tulenkantajat-seminaariin?

Seminaari- ja matkavarauksissa Sinua auttaa Tulenkantajat -seminaarin vastuullinen matkanjärjestäjä Aurinkomatkat:

Aurinkomatkat/Tuire Tikka
ryhmat@aurinkomatkat.fi tai puhelimitse 09-818 1102
Arkisin klo 9-17

Hotellivaihtoehdot. Seminaarihotelli on Annabelle meren rannassa Pafoksen keskustassa. Hotelli on kävelyetäisyydellä muista Aurinkomatkojen käyttämistä keskeisistä hotelleista. 

Lisätietoja seminaariohjelmasta kertoo:
Päivi Partanen
puh. 044 322 9222
mail paivi (at) intotalo.com

Lisäksi Tulenkantajat-seminaari Facebookissa